nelly o nama

Razvoj

Fabrika konditorskih proizvoda Nelly osnovana je 2007 godine u Loznici i bavi se proizvodnjom i prodajom čokolade i dručih konditorskih proizvoda. Osnovana kao mala porodična kompanija za proizvodnju čokolade, fabrika konditorskih proizvoda Nelly na početku svog postojanja 2007. godine imala je 8 zaposlenih radnika i mesečnu proizvodnju od 100 tona konditorskih proizvoda. Danas fabrika konditorskih proizvoda Nelly zapošljava preko 150 radnika i ima godišnju proizvodnju od preko 4 000 tona čokolade i drugih konditorskih proizvoda.

Proizvodnja

Osnovna karakteristika našeg poslovanja je konstantan i predan rad na usavršavanju i modernizovanju asortimana, praćen investiranjem u unapređenje proizvodnih procesa i proizvodnih kapaciteta. Mi danas svoju proizvodnju vršimo na najsavremenijoj opremi renomiranih svetskih proizvođača kao što su: Carlo&Montanary, IlaPack, Hosokawa.

Reference

Naša najveća vrednost su naši kupci. Zahvaljujući vrhunskom premium kvalitetu naše čokolade, konkurentnoj ceni i modernom izgledu ambalaže, mi danas prodajemo naše proizvode na tržištima preko 15 evropskih i svetskih zemalja i to: Rusija, Španija, Švedska, Rumunija, Belorusija, Azerbejdžan

2007

Objekat u zakupu
Godišnja proizvodnja od oko 100t
Asortiman od 4 proizvoda
Tržišta: Srbija, Bosna i Hercegovina
Broj zaposlenih: 28

2017

Objekat od preko 8.000 m2 u vlasništvu uradjen po najsavremenijim standardima
Godišnja proizvodnja od preko 2.500t
Asortiman od preko 100 različitih proizvoda
Tržišta: Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Ruska Federacija, Kina, Španija
Broj zaposlenih: 320

Z
2022

Kvalitet naše Nelly proizvodnje se zadržao i danas koji svakodnevno primenjujemo na nove proizvode.

Kreativnost i maštovitost su naš put za stvaranje posebnog.